LEGO NES officieel bevestigd

Pure NEStalgie.

In een persbericht en een bijbehorend filmpje bevestigt LEGO dat je binnenkort met de LEGO NES aan de slag kunt.

Gisteren kon je op onze website al lezen dat LEGO en Nintendo een LEGO NES op de markt brengen voor 230 euro. Die LEGO-set voor volwassenen is nu officieel bevestigd en bevat 2646 steentjes, een controller met kabel, een NES cartridge van Super Mario Bros en een retrotelevisietoestel met een hendel om het geheel te laten bewegen.

Volgens creative lead Maarten Simons wil LEGO met de set het nostalgische gevoel van de jaren '80 en de NES terugbrengen naar het heden. Volwassenen kunnen dat gevoel nu herbeleven en delen met hun gezin.

Wie de LEGO NES in huis wil halen, kan dat tot 2021 uitsluitend via de digitale en fysieke LEGO-winkels. Daarna breidt het bedrijf het aanbod ook uit naar andere winkels.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread