Er komt een LEGO NES (met televisie!)

Wel stevig prijskaartje.

Nintendo en LEGO werken samen aan een LEGO-versie van de klassieke NES-console. LEGO heeft het nieuws voorlopig alleen geteased op Twitter, maar de Chinese website VJGamer heeft al foto's gepubliceerd.

De LEGO NES bestaat uit de console, een controller en een kleine televisie waarop Super Mario Bros. speelt. De set bestaat uit 2646 onderdelen en de televisie heeft een hendeltje aan de zijkant waar je Mario mee kunt laten bewegen en springen.

LEGO_NES_1

De achtergrond van de televisie kan ook bewegen en je kunt de set combineren met de LEGO Mario die je krijgt bij de Adventures With Mario Starter Course LEGO-set die binnenkort uitkomt. Door de LEGO Mario op de televisie te plaatsen, kun je muziek afspelen.

Heel cool dus, maar er hoort wel een stevig prijskaartje bij. De set kost maar liefst 230 euro wanneer deze op 1 augustus in de winkels komt.

LEGO_NES_2
LEGO_NES_3

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread