Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft stelt op 23 juli de Xbox Series X exclusive games voor

Gear of War? Forza? Halo sowieso!

Microsoft organiseert op 23 juli een nieuwe livestream in de aanloop naar de Xbox Series X release. Tijdens de Xbox Games Showcase stelt het bedrijf alle nieuwe games van zijn first party studios voor.

Sowieso krijgen we dan meer info over Halo Infinite. Dat maakte ontwikkelaar 343 Industries een tijdje terug zelf bekend. Ook Grounded, dat op 28 juli in Early Access uitkomt, krijgt vermoedelijk de nodige aandacht.

Afgezien daarvan is het onduidelijk waaraan we ons mogen verwachten. Microsoft heeft nog een hele reeks first party studios, zoals The Coalition, Playground Games en Ninja Thoery. Die laatste studio werkt momenteel in elk geval aan Senua's Saga: Hellblade 2. Waar de anderen mee bezig zijn, is nog niet geweten. Krijgen we een aankondiging voor een next gen Forza of Gear of War?

Het is eveneens onduidelijk of we op 23 juli eindelijk de prijs van de nieuwe console te horen krijgen. Volgens geruchten wacht Microsoft immers op Sony om prijs van Xbox Series X te bepalen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties