Is Captain Marvel-actrice Brie Larson de beroemdste Nintendo-fan?

Ze staat in elk geval hoog in de ranglijst.

Actrice Brie Larson is een YouTube-kanaal gestart waarin ze onder andere haar liefde voor games verkondigt.

Brie Larson is vooral bekend als Captain Marvel, maar bouwde met rollen in films als Short Term 12, Scott Pilgrim vs The World, Kong: Skull Island, Don Jon en een bijrolletje in cultreeks Community al een stevige carrière uit.

Nu is ze ook een eigen YouTube-kanaal gestart. In haar eerste filmpje praat ze onder andere over haar liefde voor games. Vooral voor Nintendo-games heeft ze een zwak.

Zo vertelt ze dat ze haar eerste vriendje het huis uit heeft gestuurd omdat hij haar niet serieus nam terwijl ze geconcentreerd het laatste level van Super Mario Galaxy probeerde uit te spelen. Ze heeft reeds beloofd dat haar volgende video een rondleiding op haar eiland in Animal Crossing: New Horizons wordt.

zero_suit_samus
Brie Larson verkleedde zich als Samus op Halloween. Haar vriend moest het doen met een Waluigi-kostuum.

Voor wie Larson al langer volgt, is dit alles niet echt nieuws. Zo verkleedde ze zich enkele jaren geleden als Zero Suit Samus tijdens Halloween en hing ze de fangirl uit toen Doug Bowser, CEO van Nintendo of America, haar contacteerde op Twitter.

Haar positieve reactie zorgde er zelfs voor dat Nintendo haar inschakelde voor een advertentie voor Animal Crossing: New Horizons.

acnh_ad

Net zoals Brie Larson een enorme Animal Crossing-fan? Misschien heb je dan wel iets aan onze Animal Crossing: New Horizons gids met tips!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread