Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Is Captain Marvel-actrice Brie Larson de beroemdste Nintendo-fan?

Ze staat in elk geval hoog in de ranglijst.

Actrice Brie Larson is een YouTube-kanaal gestart waarin ze onder andere haar liefde voor games verkondigt.

Brie Larson is vooral bekend als Captain Marvel, maar bouwde met rollen in films als Short Term 12, Scott Pilgrim vs The World, Kong: Skull Island, Don Jon en een bijrolletje in cultreeks Community al een stevige carrière uit.

Bekijk op YouTube

Nu is ze ook een eigen YouTube-kanaal gestart. In haar eerste filmpje praat ze onder andere over haar liefde voor games. Vooral voor Nintendo-games heeft ze een zwak.

Zo vertelt ze dat ze haar eerste vriendje het huis uit heeft gestuurd omdat hij haar niet serieus nam terwijl ze geconcentreerd het laatste level van Super Mario Galaxy probeerde uit te spelen. Ze heeft reeds beloofd dat haar volgende video een rondleiding op haar eiland in Animal Crossing: New Horizons wordt.

Voor wie Larson al langer volgt, is dit alles niet echt nieuws. Zo verkleedde ze zich enkele jaren geleden als Zero Suit Samus tijdens Halloween en hing ze de fangirl uit toen Doug Bowser, CEO van Nintendo of America, haar contacteerde op Twitter.

Haar positieve reactie zorgde er zelfs voor dat Nintendo haar inschakelde voor een advertentie voor Animal Crossing: New Horizons.

Net zoals Brie Larson een enorme Animal Crossing-fan? Misschien heb je dan wel iets aan onze Animal Crossing: New Horizons gids met tips!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.
Reacties