Captain America skin nu beschikbaar in Fortnite

Maar waar is Hawkeye?!

Er is vanaf nu een Captain America skin beschikbaar in Fortnite. De skin kost 2.000 V-Bucks, wat ongeveer 20 euro is.

Wie de skin koopt, kan niet alleen rondlopen als de First Avenger op de Fortnite map, maar kan ook zijn vibranium schild gebruiken ter vervanging van de pickaxe.

Naast de skin is er ook een nieuwe emote beschikbaar in het thema van Captain America waarbij je vuurwerk afschiet. Dat is vooral voor de Amerikanen die morgen hun nationale feestdag vieren, maar dat hoeft ons niet tegen te houden om ook de emote te gebruiken. De emote kost 300 V-Bucks.

Het is niet de eerste keer dat Captain America's schild in de game verschijnt. Vorig jaar verscheen deze al even als een speciaal item in een tijdelijke Avengers-mode, maar het is voor het eerst dat je deze kan kopen en permanent kan gebruiken.

Later dit seizoen kun je ook spelen als Aquaman in Fortnite.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread