Gamereleases juli 2020 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder meer CrossCode en Ghost of Tsushima.

Wie ook maar een seconde denkt dat er in juli weinig games uitkomen, heeft het goed mis. Zelfs tijdens de zomerperiode lanceren er immers een hoop games. Juni bracht onder meer Valorant en The Last of Us: Part 2, maar wat heeft de komende maand voor je in petto? Hieronder vind je de opvallendste gamereleases van juli 2020.

Marvel's Iron Man VR

Datum: 3 juli 2020
Platform(s): PlayStation VR

Sommige fantasieën worden werkelijkheid. In Marvel's Iron Man VR word je namelijk daadwerkelijk Iron Man. Door middel van de PlayStation Move-bewegingscontrollers bestuur je de repulsor-jets en maak je gebruik van de verscheidene wapens in Ironmans arsenaal. Zet Black Sabbath maar op.

CrossCode

Datum: 9 juli 2020
Platform(s): PlayStation 4, Switch

CrossCode is een ode aan retrogames zoals Secret of Mana. De game combineert namelijk een 16-bitstijltje met snelle actie, puzzels en RPG-elementen. Na een succesvolle lancering op pc, maakt CrossCode de sprong naar consoles. Met de vele verwijzingen naar popcultuur en de scherpe humor lijkt Crosscode de verrassing van de maand te zijn.

Bloodstained: Curse of the Moon 2

Datum: 10 juli 2020
Platform(s): pc, PlayStation 4, Switch, Xbox One

Waar Bloodstained: Curse of the Moon 2 zijn inspiratie vandaan haalt, is zo klaar als een klontje. In de tweedimensionale 8-bitactiegame kruip je wederom in de huid van Zangetsu, een vervloekte zwaardvechter. Samen met oude bekenden jaag je nog altijd op demonische monsters en ander gespuis. Handig voor als je heimwee naar Castlevania hebt.

Death Stranding

Datum: 14 juli 2020
Platform(s): pc

Death Stranding is allesbehalve een traditionele game. Als zelfs onze Sander de game niet eenvoudig met bestaande labels kan omschrijven, dan kan je ervan uitgaan dat je met iets bijzonders te maken hebt. Na een lancering op PlayStation 4 is het nu tijd voor de pc. Volgens Sander is Death Stranding echt een must-have.

Ghost of Tsushima

Datum: 17 juli 2020
Platform(s): PlayStation 4

Ghost of Tsushima is Sony's hekkensluiter voor de PlayStation 4. Als samoerai Jin Sakai neem je het op tegen de Mongolen, die het eiland Tsushima binnenvallen. Om de strijd aan te gaan, maak je gebruik van onorthodoxe methodes, zoals rookbommen, vuurpijlen en een grappling hook. Zo creëer je zelf de legende van de Ghost of Tsushima.

Paper Mario: The Origami King

Datum: 17 juli 2020
Platform(s): Switch

Paper Mario is synoniem aan eindeloos vertier. Tenminste, als het om de eerdere delen gaat. Met Paper Mario: The Origami King doet Nintendo een nieuwe poging om de reeks nieuw leven in te blazen. Onze papieren vriend neemt het op tegen de origamikoning en krijgt daarbij hulp van Olivia, een metgezel van origami. Papier hier!

Destroy All Humans! Remake

Datum: 28 juli
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

Wie graag wil weten hoe het is om een alien te zijn, hoeft niet lang meer te wachten. Destroy All Humans! Remake draait volledig om de escapades van Cryptosporidium 137, een alien die menselijk DNA wil oogsten voor de verderzetting van zijn ras. Daarvoor beschik je over een jetpack, UFO en psychokinetische krachten. Destroy All Humans!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread