Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skater XL krijgt drie door de community ontwikkelde levels

Met grafische verbeteringen door de ontwikkelaars.

Easy Day Studios onthult via een nieuwe trailer drie nieuwe levels voor Skater XL. het gaat om drie maps die door fans zijn ontwikkeld en die later deze maand bij de officiële release van de game beschikbaar zullen zijn voor iedereen.

De pc-versie van Skater XL is al een tijdje speelbaar via Early Access. Volgens de ontwikkelaar hebben al meer dan 84.000 mensen de game uitgeprobeerd. De community heeft intussen al duizenden levels ontwikkeld, waar Easy Day Studios nu de drie beste heeft uitgekozen.

Grant Skate Park is een virtuele versie van het gelijknamige skatepark in Chicago. Streets is een fictief samenraapsel van bestaande street spots in New York, Los Angeles en San Francisco. En Hűdland Training Facility is dan weer 'het ideale indoor skatepark om je skills te perfectioneren'.

Cover image for YouTube videoSkater XL - Community Created Maps | PS4

Easy Day Studios neemt de community maps niet zomaar over, maar brengt zelf de nodige visuele upgrades aan. Bovendien wil de ontwikkelaar ook in de toekomst de community verder betrekken bij de ontwikkeling van nieuwe content voor de game.

Skater XL komt op 28 juli uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een Switch-versie volgt later, maar daarvoor is er nog geen definitieve releasedatum.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Skater XL

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties