Ubisoft komt met eigen battle royale Hyper Scape

Eerste screenshots gelekt.

Ubisoft heeft een teaser site gelanceerd voor Hyper Scape, de eerste battle royale-game van de uitgever. Ubisoft Montreal, ook verantwoordelijk voor Rainbow 6: Siege en Assassin's Creed Valhalla, ontwikkelt de game.

De teaser site is de homepage van Prisma Dimensions, een bedrijf gespecialiseerd in 'directe neurosimulatie'. Hun voornaamste product is Hyper Scape, wat de omgeving vormt van een 'Crown Rush' in de straten van Neo Arcadia.

Waarschijnlijk is Crown Rush de naam van de battle royale mode. Neo Arcadia is de naam van de map waar alles op zal plaatsvinden. Het is een futuristische stad waar handelaars in neonverlichting gouden zaken doen.

Ondertussen hebben al verschillende streamers en journalisten screenshots gedeeld en nadien weer verwijderd. Het is vooralsnog onduidelijk in welke mate dit een ongelukkig lek is, of een bewuste promotiecampagne om spanning op te bouwen naar de officiële onthulling van de game.

Vermoedelijk vindt die officiële aankondiging op donderdag 2 juli plaats. De open bèta start volgens geruchten op 12 juli voor pc-spelers. De game zou later dit jaar ook op consoles uitkomen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread