Crysis Remastered releasedatum uitgesteld

Meer oppoetswerk nodig na gemengde reacties van de fans.

Crytek stelt de release van Crysis Remastered uit. Nadat Microsoft gisteren per ongeluk de eerste Crysis Remastered gameplay en releasedatum lekte, kreeg de ontwikkelaar immers heel tegenstrijdige reacties van fans.

Volgens de gelekte info stond de releasedatum oorspronkelijk gepland voor 23 juli. Vandaag zou Crytek normaal gezien de gelekte gameplaytrailer officieel onthullen, maar de ontwikkelaar laat via een tweet weten dat zowel die onthulling als de releasedatum met een paar weken wordt uitgesteld.

"We hebben alle reacties gezien -zowel de positieve als de negatieve- en we hebben jullie begrepen. We gaan de extra tijd gebruiken om van Crysis Remastered de best mogelijk game te maken", aldus Crytek.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread