Warzone Season 4: Reloaded update weegt tussen 22 en 36 GB

Tijd om opnieuw je harde schijf te kuisen. 

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 4 krijgen een nieuwe update. De update heet Warzone Season 4: Reloaded en is tussen de 22 en 36 GB groot, afhankelijk van het platform waarop je speelt.

De Warzone Season 4: Reloaded update is vanaf dinsdag 20 juni 8:00 uur te downloaden en introduceert verschillende nieuwe zaken.

In de eerste plaats komt er tijdelijk een Battle Royale mode voor 200 spelers, waarin 50 teams van vier spelers het kunnen uitvechten in Battle Royale Quads.

1

Daarnaast komen er zogenaamde 'Supply Run Contracts' die je een korting geven in een Buy Station, en een nieuwe Spotter Scope waarmee je je omgeving scant en tegenstanders markeert.

Verder is er ook de nieuwe Juggernaut Royale Mode, waarbij er een Juggernaut Suit op de map dropt.

Modern Warfare krijgt dan weer Cheshire Park, een nieuwe multiplayer map in Londen, en de terugkeer van Team Defender Mode.

De laatste nieuwigheid in de Season 4: Reloaded update is de Rytec AMR sniper rifle, een semi-automatische rifle die volgens Activision één van de meest dodelijke in de game is.

Nieuw in Modern Warfare en Warzone of ben je al een ervaren speler die zijn K/D ratio wil verhogen? Lees dan zeker eens onze Warzone gids met tips voor alles wat je moet weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread