Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition krijgt re-release voor iPad

De originele zonde van Apple.

Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition krijgt een re-release voor de iPad. Dat gebeurt in samenwerking met Apple en het Russische softwarebedrijf Elverils.

De versie van Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition voor iPad krijgt onder andere nieuwe touchscreen controls en een verbeterde interface. De game is echter ook te spelen met een externe controller.

Ontwikkelaar Larian Studios werkt momenteel ook aan de Baldur's Gate 3 Early Access die in augustus lanceert. Meer informatie de vorige game van de studio lees je in onze Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread