Kies uit vijf soorten schaamhaar voor je Cyberpunk 2077 personage

Wat een luxe!

In Cyberpunk 2077 zal je elk aspect van je personage uitgebreid kunnen aanpassen. Zo zijn er zelfs vijf verschillende soorten schaamhaar waar je uit kunt kiezen.

Bovenstaande blijkt uit een hands-on impressie van Kotaku Australië. Zij testten de character creator en beschreven de opties. Naast de verschillende soorten schaamhaar zijn er uiteraard verschillende huidskleuren, ogen, wenkbrauwen, monden, kaken, oren en vele verschillende soorten haarstijlen.

Je kan er ook voor kiezen om zichtbare of onzichtbare 'cyberware' te hebben, de naam van de cyberimplantaten in Cyberpunk 2077. Ook kan je jezelf littekens, piercings, tattoos, makeup of moedervlekken geven.

Naast het aanpassen van je genitalia kun je ook kiezen uit drie soorten tepels. Maar als je geen nudist bent, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om dat gedeelte van de character creator over te slaan.

En als je eens wild wil doen, kan je de game ook een willekeurig personage voor je laten samenstellen.

Lees onze pagina over de Cyberpunk 2077 release voor alle info over de game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread