Zwem vanaf volgende week in de zee in Animal Crossing: New Horizons

Zoete, zoete verkoeling.

Nintendo heeft twee gratis zomerupdates aangekondigd voor Animal Crossing: New Horizons. De eerste update komt op 3 juli uit en introduceert zwemmen en nieuwe bezoekers.

Vanaf 3 juli kun je dus in de zee zwemmen en duiken. Daar zijn onder andere nieuwe dieren te vinden die je kunt doneren aan Blathers. Ook kan je Pascal tegenkomen, een terugkerende bezoeker die nieuw is in Animal Crossing: New Horizons. De zeedieren die je vangt, kun je ook aan hem geven.

In ruil geeft hij je doe-het-zelfplannen voor nieuwe meubels met een zee-thema, zoals een zeemeerminneninterieur. Ideaal voor wie De Kleine Zeemeermin wil naspelen.

Ook Gulliver krijgt een update, maar afgezien van een nieuwe piratenoutfit is nog onduidelijk wat hij deze keer te bieden heeft.

De zomerupdate van 3 juli is pas de eerste van deze zomer. Begin augustus brengt Nintendo nog een tweede zomerupdate uit voor Animal Crossing: New Horizons, maar het bedrijf zwijgt nog over de inhoud daarvan.

Om echt alles uit de game te halen, moet je zeker ook eens onze Animal Crossing New Horizons gids met tips bekijken!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread