Steam Summer Sale 2020 is begonnen

Solden! Solden! Solden!

De Steam Summer Sale van 2020 is officieel van start gegaan. Tijdens de Steam Summer Sale zijn er diverse aanbiedingen in Valve's digitale winkel te vinden. De kortingsperiode loopt van 25 juni tot en met 9 juli.

Enkele titels die met de soldenperiode mee doen zijn Borderlands 3, Grand Theft Auto 5 en Outward. Kortingen variëren van 10 procent tot 90 procent.

steam_summer_sale

Net zoals bij voorgaande sales zijn er weer punten te verdienen. Die punten ruil je bij de Steam Points Shop in voor digitale voorwerpen, zoals stickers, avatars en achtergronden.

Valve organiseert ieder jaar tijdens de zomerperiode een soortgelijke sale. Vorige week organiseerde Steam nog de Steam Game Festival: Summer Edition om zo de nieuwe games van ontwikkelaars in het zonnetje te zetten. Toen had je de kans om meer dan 900 demo's van aankomende games te spelen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Sony geeft drie gratis PlayStation VR-games weg

Ter ere van de vijfde verjaardag van PlayStation VR.

Deze games komen in oktober naar Xbox Game Pass

Met onder andere Back 4 Blood en Destiny 2: Beyond Light.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread