Marvel's Avengers verhaalmissies focussen telkens op één personage

Vaardigheden staan personages bij.

Marvel's Avengers verhaalmissies draaien altijd rond een bepaald personage. Dat laat Square Enix weten via nieuwe gameplaybeelden die een verhaalmissie met Thor tonen.

In de game krijg je onder andere toegang tot de Once An Avenger-missie. Die draait rond Thor die de Helicarrier boven New York verdedigt tegen een robotleger. Die robots proberen het vliegende schip te laten neerstorten in New York, veel slachtoffers te maken en de Avengers de schuld te geven.

Op de beelden zien we gevechten in third-person-perspectief. Daarin krijgt Thor tijdens de missie ook hulp van Hulk en Iron Man. Thor en alle andere helden krijgen tijdens missies toegang tot gewone en speciale ontgrendelbare aanvallen die onderverdeeld zijn in de categorieën Assault, Support en Ultimate. Zo kan Thor zijn hamer naar vijanden gooien, ze bestoken met bliksemstralen, hen op de grond gooien of zijn bondgenoten tijdelijk sterker maken.

Waarom een robotleger het precies gemunt heeft op de Helicarrier, ontdek je in de Marvel's Avengers verhaaltrailer die antagonist Modok onthult. Naast de singleplayer bevat Marvel's Avengers ook een multiplayer en verscheidene aanpassingsopties.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread