Assassin's Creed Valhalla regisseur zet stap opzij na echtelijke ontrouw

Twitterrel na echtelijke affaire.

Ashraf Ismail, de regisseur van Assassin's Creed Valhalla, zet een stap opzij bij Ubisoft. Die beslissing komt er nadat hij op Twitter beschuldigd werd van echtelijke ontrouw.

1
Ashraf Ismail.

Ismail kondigde op Twitter aan dat hij het Valhalla-team verlaat 'om de persoonlijke problemen in mijn leven op een goede manier aan te pakken'.

"De levens van mijn familie en van mij zijn aan diggelen geslagen," zegt Ismail, "Ik verontschuldig me aan iedereen die gekwetst werd."

"Er zijn honderden getalenteerde, gepassioneerde mensen die bouwen aan een ervaring voor jullie. Zij verdienen het niet om hiermee geassocieerd te worden. Ik wens hen allemaal het beste."

Afgelopen weekend werd Ismail beschuldigd van het regelmatig bedriegen van zijn vrouw en tegen andere vrouwen te liegen over zijn burgerlijke staat. Een vrouw beweert dat ze een jaar samen was met Ismail voordat ze ontdekte dat hij getrouwd was.

Ismail's afwezigheid heeft waarschijnlijk weinig invloed op de verdere ontwikkeling van Assassin's Creed Valhalla aangezien de game over enkele maanden uitkomt. Voor meer info over de game kun je terecht in ons artikel over de Assassin's Creed Valhalla release en gameplay.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread