Gratis MOBA Pokémon Unite aangekondigd

Voor Nintendo Switch en smartphones.

The Pokémon Company heeft vandaag Pokémon Unite aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door Tencent studio TiMi.

Pokémon Unite is een gratis MOBA, waarin twee teams van vijf spelers het tegen elkaar opnemen. Spelers moeten in een arena controlepunten veroveren om punten te verdienen. Het team met de meeste punten na tien minuten wint de wedstrijd.

Elke speler speelt als een Pokémon, die je tijdens elke match kunt levelen en laten evolueren door wilde Pokémon op de map te verslaan. Zo krijgen ze nieuwe, sterkere aanvallen en ontstaan er zelfs kleine skill trees voor elke Pokémon.

De game komt uit voor Nintendo Switch en smartphones en ondersteunt crossplay. Eigenaars van een Switch kunnen dus spelen met en tegen smartphone-eigenaars.

1
2

Tencent studio TiMi is de ontwikkelaar van Pokémon Unite. Nintendo en Tencent kondigden al eeens amenwerking aan, maar dit is de eerste aangekondigde game die uit dat partnerschap voortvloeit. TiMi maakte eerder Call of Duty: Mobile, Arena of Valor en Honor of Kings.

Er is nog geen releasedatum bekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread