Warzone krijgt terug Quads mode deze week

Ter vervanging van Realism mode

De Call of Duty: Warzone en Modern Warfare playlist verandert deze week opnieuw. Zo wordt Realism mode vervangen door Quads.

Realism Mode verdwijnt dus en alle modi worden weer beschikbaar in Quads. Warzome Rumble blijft in de playlist alsook Plunder Blood Money Quads.

In Modern Warfare wordt een nieuwe modus geïntroduceerd genaamd 'All or Nothing'. In die free-for-all start iedereen met een combat knife, dat je ook kan gooien, en een pistool zonder ammo. De winnaar van de ronde is de speler die als eerste 20 kills haalt, maar om dat te doen moet je dus ook constant kogels vinden voor je wapens. Of heel goed zijn met je combat knife.

Daarnaast arriveert ook 'Face Off'. Dit is een 3v3 mode waarin je de standaard multiplayer modes zoals Team Deathmatch, Dom en Kill Confirmed speelt op de Gunfight maps. Als laatste keert deze week ook Chaos 10v10 terug.

Wil je je voorbereiden op al deze nieuwe en terugkerende modi? Bekijk dan eens onze Warzone gids met tips en misschien leer je wel iets bij dat je K/D ratio sterk verhoogd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread