Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Avengers krijgt gratis upgrade naar PlayStation 5 en Xbox Series X

Upgrades assemble!

Marvel's Avengers voor PlayStation 4 en Xbox One krijgt een gratis upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer die consoles lanceren. Dat laat Square Enix weten.

Je krijgt bovendien ook de kans om je progressie op de PlayStation 4 of Xbox One over te zetten naar je nieuwe console. Verder ondersteunt Marvel's Avengers een cross-generation multiplayer tussen beide consoles van hetzelfde platform.

Bekijk op YouTube

Square Enix maakte verder niets bekend over de next-gen upgrade naar PlayStation 5 of Xbox Series X. Volgens ontwikkelaar Crystal Dynamics krijgen we vlak voor de release meer info over de upgrade en de pc-versie van de game.

Morgen krijgt Marvel's Avengers zijn eerste War Table-stream. Daar ontdek je meer over het coöperatieve deel van de game. Ondertussen weten we al dat ook Ms. Marvel een speelbaar personage is in Marvel's Avengers.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Marvel's Avengers

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties