Baldur's Gate 3 next-gen consoleversie niet uitgesloten

Versies voor pc en Stadia hebben voorrang.

Baldur's Gate 3 krijgt in de toekomst mogelijk een next-gen consoleversie. Dat maakt Swen Vincke van ontwikkelaar Larian Studios bekend in een interview.

Larian denkt momenteel nog niet aan een next-gen consoleversie van de game, omdat het zich eerst wilt focussen op het optimaliseren Baldur's Gate 3 voor pc en Stadia. Als dat lukt, is een versie voor de PlayStation 5 en Xbox Series X eventueel wel een optie. Daarnaast onthult Wincke dat Larian Studios ook al experimenteerde met een versie voor de Nintendo Switch.

Nog volgens Vincke bevat de Baldur's Gate 3 Early Access meer content dan die van Divinity: Original Sin 2 in 2017. Zo duren bepaalde verhaalmissies in de vroegtijdige toegang ongeveer tien tot vijftien uur.

Waarom de games van Larian Studios ook op een console uitermate aangenaam spelen, lees je in onze Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread