Lost in Random aangekondigd

Willekeurige aankondiging.

De volgende game van Fe-ontwikkelaar Zoink Games is Lost in Random. Die game lanceert in 2021 onder het uitgeverslabel EA Originals.

Lost in Random vertelt het verhaal van het vervloekte en donkere koninkrijk Random waar de toekomst van de inwoners wordt bepaalt door middel van een dobbelsteen. Samen met hoofdpersonage Even en haar trouwe sidekick Dicey probeer je die vloek te verbreken.

In de bijbehorende teaser vangen we een korte glimp op van de gameplay, de vijanden en de graphics die gebaseerd lijken op Alice in Wonderland en Little Nightmares.

Tijdens EA Play Live kondigde EA verder een nieuwe Skate game aan, zagen we de eerste next-gen Dragon Age 4 beelden en maakte het bedrijf bekend dat Apex Legends naar de Switch komt en cross-play krijgt. Daarnaast ontdekken we dat de FIFA 21 release voor oktober staat gepland.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread