Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 voor PS4 krijgt gratis upgrade naar PS5

Volwaardige upgrade volgt later.

Tijdens een vergadering met de investeerders heeft CD Projekt Red bevestigd dat de PlayStation 4-versie van Cyberpunk 2077 een gratis next-gen upgrade krijgt voor de PlayStation 5. Die upgrade is beschikbaar van zodra de PS5 uitkomt.

De ontwikkelaar benadrukt wel dat het hier over een basisupgrade gaat. Er komt later immers ook een volwaardige PlayStation 5-versie van de game. Wanneer die uitkomt, is nog niet geweten.

Cover image for YouTube videoCyberpunk 2077 — Official Cinematic Trailer | E3 2019

We weten nu dus dat zowel de Xbox One- als de PlayStation 4-versie van de game gratis upgradebaar is. Dat neemt waarschijnlijk veel onzekerheid bij toekomstige PlayStation 5-eigenaars weg.

Sony Japan liet namelijk eerder weten dat de PS5 geen Smart Delivery-optie bevat en dat uitgevers zelf mogen kiezen of ze de PlayStation 4-versies van hun game upgraden naar de PlayStation 5. Microsoft daarentegen doet dit wel en onthulde eerder alle Xbox One-games die Smart Delivery ondersteunen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties