Horizon: Forbidden West lanceert in 2021

Aloy-lange periode voor de release.

Guerrilla Games onthult via YouTube meer informatie over Horizon: Forbidden West. Zo ontdekken we dat de game pas in 2021 voor de PlayStation 5 uitkomt.

Ook leren we dat Horizon: Forbidden West veel groter is dan zijn voorganger en zich uitstrekt van Utah tot aan de Stille Oceaan in de Verenigde Staten. Dat gebied bevat verschillende meren en rivieren waar Aloy in kan zwemmen en tal van nieuwe machines tegenkomt. Verder zorgt de SSD van de PlayStation 5 ervoor dat je vrijwel geen laadtijden hebt.

Horizon: Forbidden West kent daarnaast ook vreedzame en oorlogszuchtige stammen die de machines naar hun hand zetten om oorlog te voeren. Dat is echter niet de enige dreiging, Aloy krijgt namelijk ook te maken met rood bacterievuur dat planten en dieren uitroeit en stammen uithongert. Verder kampt de wereld met zware onweersbuien.

Wil je alvast aan de slag met de vorige game, dan check je best eens onze Horizon: Zero Dawn review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread