Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 uitgesteld naar november

Een futuristische verschuiving.

CD Projekt Red laat in een tweet weten dat de releasedatum van Cyberpunk 2077 wordt uitgesteld naar 19 november. Dat doet de ontwikkelaar om de laatste plooien glad te strijken.

Om er zeker van te zijn dat Cyberpunk 2077 effectief af is, wil de ontwikkelaar nagaan of alle verschillende mechanieken goed werken en ervoor zorgen dat de game zo bugvrij mogelijk is.

"Een enorme wereld betekent een groot aantal dingen die moeten worden gladgestreken en we zullen de extra tijd besteden om precies dat te doen," aldus CD Projekt Red. Door de releasedatum voor de tweede keer uit te stellen, beseft de ontwikkelaar wel dat het vertrouwen bij de fans is beschaamd.

Oorspronkelijk zou de game op 16 april lanceren, maar daar kwam in januari verandering in toen de ontwikkelaar de releasedatum van Cyberpunk 2077 had uitgesteld naar 17 september. Tot slot kondigt het bedrijf ook aan dat er na het Cyberpunk 2077 Night City Wire-evenement previews van de game online komen.

Alle andere informatie over de Cyberpunk 2077 gameplay lees je op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties