Fortnite Season 3 start met totaal veranderde map

En Jason Momoa doet mee.

Het Fortnite event The Device heeft de game voorgoed veranderd. Dat blijkt nu Fortnite Season 3 is gestart met een nieuwe map die voor de helft is overstroomd.

De overstroming betekent dat verschillende locaties op het eiland zijn verdwenen. Andere nieuwe gebieden kun je nu dan weer voor de eerste keer verkennen.

Enkele van die gebieden zijn The Authority, een centraal fort dat de Agency vervangt, en Catty Corner rechtsonderaan de map. Slurpy Swamp en The Rig zijn vervangen door kleine dorpen waar overlevers van de overstroming verzameld zijn.

Water is dus het thema van Fortnite Season 3 en Epic speelt er slim op in door een rolletje te geven aan Jason Momoa die Aquaman speelt in de trailer.

1

Ook nieuw in Fortnite Season 3: haaien waar je op mee kunt liften. Daarnaast toont de nieuwe trailer ook dat er later in het seizoen normale auto's en vrachtwagens komen. We vermoeden dan ook dat het waterpeil momenteel op zijn hoogste punt staat en dat het water wekelijks zal dalen tijdens Season 3. Zo komen er steeds meer nieuwe locaties tevoorschijn.

Er zijn ook terug NPC's aanwezig op de map waar je tegen kunt vechten. Zij heten de Marauders en vervangen de Henchmen uit Season 2. Verder zijn er nieuwe wapens, zoals een flare gun, en ook een aantal oude bekenden zoals de Chug Jug.

Last but not least, er is uiteraardook een nieuwe battle pass waarin je een robot versie van Meowscles kunt verdienen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread