Fortnite nieuwe map toevoegingen in Season 3 uitgelegd

Een overzicht van de nieuwe locaties die je kan verkennen in Season 3's map.

Fortnite's map is geüpdatet met een aantal nieuwe locaties en andere veranderingen met de start van Season 3 en de nieuwe Battle Pass skins.

De map vertegenwoordigt het thema van het nieuwe seizoen meer dan eender welk eerder seizoen. Grote delen van de map staan namelijk onder water na de gebeurtenissen tijdens The Device, het slotevent van Fortnite Season 2.

Net zoals met Chapter 2 Season 1 en Season 2 moet je al deze locaties zelf bezoeken voordat ze zich tonen op de map. Maar als je wil weten waar je overal precies heen moet gaan, dan zal deze gids erg van pas komen.

Op deze pagina:

Fortnite nieuwe map en overzicht van nieuwe locaties

Hier is Fortnite Chapter 2 Season 3's nieuwe overstroomde map:

fortnite_season_3_map
Fortnite Chapter 3's map.

Er zijn in totaal negen locaties met namen, die enkel verschijnen als je ze bezocht hebt in de game:

  • The Fortilla
  • Rickety Rig
  • Sweaty Sands
  • Salty Springs
  • The Authority
  • Pleasant Park
  • Frenzy Farm
  • Steamy Stacks
  • Catty Corner

Maar zelfs als je alle bovenstaande locaties bezocht hebt, zijn er een aantal locaties die je nog kunt ontdekken. Deze zijn verbonden aan specifieke herkenningspunten, en als je dat herkenningspunt in een regio gevonden hebt, zal het grijze gebied errond zich automatisch tonen.

Fortnite nieuw map vergelijking

Dit is hoe de map eruit ziet als je Season 3 voor het eerst speelt, en hoe het eruit ziet nadat je de nieuwe locaties ontdekt hebt:

fornite_season3_map_before
fortnite_season_3_map

En ook leuk om eens te vergelijken: hier is het verschil tussen de map in het begin van Fortnite Chapter 2 Season 2 en in het begin van Season 3:

fortnite_season_2_map
fortnite_season_3_map

Ook belangrijk om te weten is dat ontwikkelaar Epic Games bevestigd heeft dat de map zal blijven veranderen tijdens Season 3 naarmate het water verder daalt. Zo zullen er nieuwe locaties onthuld worden en nieuwe voertuigen beschikbaar worden om de map verder te verkennen. Veel om naar uit te kijken dus!

fortnite_season_3_map_1

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Deze locaties zullen zonder twijfel allemaal voorkomen in de Challenges als deel van de Fortnite Season 3 Battle Pass dus het is slim om nu al op verkenning te gaan.

Er valt in elk geval al vanaf dag 1 veel te beleven op de nieuwe map. Je kan tegen sharks vechten in Sweaty Sands, de Catty Corner Vault openen en de Gnomes locaties vinden in Homely Hills.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread