Fortnite Catty Corner Vault locatie - zo open je de vault met de Catty Corner Keycard

Zo open je de vault met de keycard in Catty Corner.

Fortnite's Catty Corner Vault is de focus van één van de Season 3 challenges.

Vaults kwamen voor het eerst voor in Season 2 en vereisen dat je een boss verslaat voordat je de vault in kunt. Hetzelfde geldt in Season 3. Je moet eerst Kit vinden en verslaan. Gelukkig is hij in de buurt.

Catty Corner is een nieuwe locatie, dus we helpen je ook om op de juiste plek te geraken.

Op deze pagina:

Op zoek naar meer info over het nieuwe Season? Onze pagina met Season 3 Battle Pass skins toont je alles wat je kunt krijgen met de Battle Pass.

Waar is de Catty Corner Vault locatie

Catty Corner is een nieuwe locatie op de map van Fortnite Season 3. Je kan deze vinden in de zuidoostelijke hoek van de map, aan de voet van de bergen ten zuiden van Lazy Lake en Retail Row.

fortnite_catty_corner_vault_21

Catty Corner is een gebied dat in twee gedeeld wordt door een straat. In het zuiden is er een benzine station en in het noorden is er een soort sloperij.

Je zal naar het noorden willen gaan en vervolgens naar het westen. Daar kan je de vault vinden, op het gelijksvloers van een gebouw. De ingang kijkt uit op het noorden.

Als je naar het 'TY' gedeelte gaat van het woord 'CATTY' op de mini-map, kan je het gemakkelijk vinden.

fortnite_catty_corner_vault_27

Als je het niet kan vinden, geen probleem, want zelfs als je de Vault vindt betekent dat niet dat je deze al meteen kunt openen. Je hebt een Catty Corner Keycard nodig daarvoor. Dat is onze volgende taak!

Hoe krijg je een Catty Corner Keycard in Fortnite

De Catty Corner Keycard is een speciaal item dat je moet krijgen van Kit, een boss en Season 3 Battle Pass skin personage.

Wij vonden Kit toen hij rondwandelde in het zuiden van het gebied, bij het benzinestation. Kit beweegt rond, dus het kan zijn dat je even in de buurt moet rondzoeken om te kijken waar hij zich nu bevindt.

fortnite_catty_corner_vault_31

Je moet Kit verslaan in een gevecht als je hem tegenkomt. Kit's speciale wapen is een Shotgun, dus als je je afstand houdt, kan hij een stuk minder damage doen.

fortnite_catty_corner_vault_32

Het kan zijn dat er nog andere marauders in de buurt zijn om het gebied te verdedigen. In dat geval probeer je best zoveel mogelijk marauders uit te schakelen voordat je je op Kit gaat focussen.

Eenmaal Kit uitgeschakeld is, blijf je best schieten tot je zeker bent dat hij uitgeschakeld is en hij items laat vallen. De Catty Corner Keycard zal één van die items zijn.

fortnite_catty_corner_vault_33

Raap deze op en bewaar het in je inventory. Wanneer je dat doet zal de Catty Corner Vault locatie aangeduid worden op je scherm. Dat is handig als je deze eerder niet kon vinden.

fortnite_catty_corner_vault_34

Gebruik nu de kaart op de console naast de ingang en de vault zal openen.

fortnite_catty_corner_vault_38

De challenge is nu volbracht! In de vault vindt je een hoop chests en handige items die je zeker zullen helpen in de rest van de match.

fortnite_catty_corner_vault_41

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread