Pokémon Go Clamperl: evoluties in Huntail en Gorebyss uitgelegd

Zo evolueer je Clamperl in Huntail en Gorebyss in Pokémon Go.

Clamperl werd voor het eerst geïntroduceerd in Pokémon Go als onderdeel van een speciaal Limited Research-evenement in februari 2019.

Bij lancering was het gelijk mogelijk om ook de twee evoluties - Huntail en Gorebyss - te krijgen, al geeft de game wel een vraagteken aan als je de mogelijke evolutie bekijkt.

Zo evolueer je Clamperl in Huntail en Gorebyss

Clamperl kan in een Huntail of Gorebyss evolueren, maar allebei krijgen is gebaseerd op kans, want de evoluties van Clamperl zijn willekeurig.

Met dat in het achterhoofd, wat is de meest praktische manier om dat te benaderen? Voor de eerste evolutie maakt het niet uit, aangezien je die toch niet had, maar voor de tweede evolutie moet je je vingers kruisen.

pokemon_go_clamperl_evolutions

Als je een duplicaat krijgt, onthoud dan dat je Pokémon via Trade kunt ruilen. Vind iemand anders zijn Huntail of Gorebyss en ruil je dubbele evolutie in en voila, de Pokédex entry is voor jou.

Houd er rekening mee dat als je niet genoeg Clamperl Candy krijgt die je nodig hebt, Clamperl niet exclusief was voor het Limited Research-evenement waarmee hij debuteerde - de Pokémon zal daarna in het wild beschikbaar zijn. Al dan niet in mindere mate.

Of je neemt Clamperl als je Buddy totdat je weer genoeg Candy hebt om de Pokémon te laten evolueren.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Hoe evolueer je Clamperl in Huntail en Gorebyss in de hoofdgames van Pokémon?

Clamperl evolueert in Huntail en Gorebyss in de hoofdgames van de Pokémon-serie door middel van held-item trading, net zoals de Gen 2 Pokémon Steelix, Politoed en Kingdra.

Om specifiek te zijn heb je een Deepsee Tooth nodig als je een Huntail wil en een Deepsee Scale als je een Gorebyss wil.

pokemon_go_clamperl

Alhoewel, in tegenstelling tot veel andere item Pokémon in Pokémon Go, hoeft Clamperl helemaal geen item vast te houden om dat te laten werken. In plaats daarvan is de evolutie willekeurig.

Waarschijnlijk wil Niantic de hoeveelheid items in de game laag houden. Die keuze verklaart waarschijnlijk ook de reden waarom Gen 4 Pokémon regelmatig een Sinnoh Stone nodig hebben, in plaats van de bekende items of methodes uit de hoofdgames.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread