Pokémon Go blijft dan toch wat langer op oude Android-smartphones werken

Niantic stelt het moment uit.

Pokémon Go blijft dan toch speelbaar op 32bit Android-smartphones. Gisteren maakte ontwikkelaar Niantic nog bekend dat de game vanaf begin augustus geen oude Android-smartphones meer zouden ondersteunen.

De herziening van die beslissing komt er na klachten van spelers die zouden worden gedwongen om een nieuwe smartphone te kopen. Niantic is nog steeds van plan om de ondersteuning van 32bit Android-apparaten stop te zetten, maar zal dat pas op een latere datum doen.

"Trainers, we kondigden eerder aan dat 32bit Android-apparaten niet meer ondersteund zouden worden. Na onderzoek van de klachten van spelers, hebben we echter besloten dit moment uit te stellen naar een latere, nog niet nader bepaalde datum", meldt Niantic in een tweet.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread