Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Playstation 5 krijgt meerdere speciale edities

Voor ieder wat wils.

Sony-topman Matt MacLaurin maakt via LinkedIn bekend dat de PlayStation 5 meerdere speciale edities krijgt naast de reguliere versie

Over welk edities het gaat, is niet duidelijk. De topman is persoonlijk alvast erg onder de indruk van enkele designs van fans, zoals een houten PS5 en een Spider-Man: Miles Morales-design. Persoonlijk hoopt MacLaurin op een Horizon Forbidden West PlayStation 5.

Door meerdere edities in het leven te roepen, hoopt Sony dat er voor iedereen een speciale console is. Volgens MacLaurin zijn de opties alvast erg uitgebreid. Het internet deed ook zijn duit in het zakje en toonde al enkele hilarische PS5 design-suggesties.

Meer informatie over de PS5 lees je in onze artikels over de PlayStation 5 specs, de PlayStation 5 release en prijs, de PlayStation 5 controller en de PlayStation 5 games.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties