Krijgen we binnenkort Warzone modes met 200 spelers?

Game verklapt de verrassing.

Call of Duty: Warzone hint in de menu's van de game naar nieuwe game modes voor 200 spelers.

Vorig weekend waren Warzone en de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare gratis te spelen. Spelers die inlogden werden verwelkomd met een bericht van Infinity Ward dat informatie gaf over Warzone en wat spelers in de toekomst van de game mogen verwachten.

Eén van de screenshots in dat bericht toont een menu van Warzone met game modes die momenteel nog niet beschikbaar zijn. Daar zien we onder andere 'BR 200', 'Plunder 200' en 'BR Juggernaut' als opties, implicerend dat zowel de Battle Royale mode als Plunder Mode binnenkort met 200 spelers gespeeld kunnen worden in plaats van de huidige 150.

Van de derde game mode, BR Juggernaut, weten we intussen dat die later in Season 4 arriveert.

Tijdens de lancering van Call of Duty: Warzone zei ontwikkelaar Infinity Ward al dat er tests hadden plaatsgevonden met 200 spelers en met grotere squads. Uiteindelijk lanceerde Warzone met een maximum van 150 spelers, maar werd wel beloofd dat games modes voor 200 spelers op een later moment toegevoegd zouden worden.

Het lijkt er dus op dat het in Warzone Season 4 eindelijk zover is. Meer spelers betekent hardere concurrentie dus bekijk zeker eens onze Warzone gids met tips om je speelstijl te perfectioneren voordat het zover is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread