Fortnite servers kunnen toevloed spelers tijdens event niet aan

Epic raadt aan een stream te bekijken.

Het einde van Fortnite Season 2 is aangebroken. Het evenement 'The Device' is inmiddels afgelopen maar vele gamers hebben het moeten missen. De servers van Fortnite kon de enorme hoeveelheid geïnteresseerde gamers niet aan.

Al dertig minuten voor het Fortnite story event begon, meldde ontwikkelaar Epic Games dat de servers volzet waren en dat spelers best het event volgden via streams op YouTube en Twitch.

Epic had op voorhand al gewaarschuwd dat de servers tijdens 'The Device' volzet konden geraken. Dat doet het bedrijf echter voor elk event in Fortnite. Het was voor het eerst dat het effect zover komt.

Al om half acht, een half uur voor het event startte, begonnen gamers te klagen dat ze niet meer konden inloggen. Ook gamers die er wel in geslaagd waren in te loggen, werden uit de game geschopt toen de servers de drukte niet meer aankonden.

Tijdens het event slaagde Midas erin om 'the device' te activeren om Fortnites storm voor eens en voor altijd te neutraliseren. Maar de gevolgen zijn groot. Wie nu inlogt in de game kan deze gevolgen nu al zien, maar waarschijnlijk zal de map nog verder veranderen tegen de start van Fortnite Season 3 komende woensdag.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread