Mafia: Definitive Edition narrative trailer toont nieuwe cinematics

Hemels.

2K Games maakte gisteren van de PC Games Show gebruik om een narrative trailer voor Mafia: Definitive Edition te tonen. Die game maakt deel uit van de geremasterde Mafia-trilogie.

In de trailer krijgen we te zien hoe de cinematics van de game eruitzien en welke personages we in de titel mogen verwachten. Verder zien we veel gevechten met en zonder vuurwapens, een explosie en een brand. Ten slotte ontdekken we ook wat de oorlog tussen de familie Morelle en de familie Salieri inhoudt.

Mafia: Definitive Edition is een van nul af aan opgebouwde remake van Mafia 1. Zo bevat de game een verbeterd script, extra cutscènes, een uitgebreidere versie van het op Chicago gebaseerde stadje Lost Heaven, nieuwe mechanics en een heleboel extra's.

De game lanceert op 28 augustus voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition kwamen eerder al uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread