Warzone introduceert mid-game events met Season 4

Wat een twist!

Met de start van Warzone Season 4 introduceert Infinity Ward zogenaamde mid-game events aan de matches: Jailbreak, Fire Sale en Supply Chopper.

Deze mid-game events vinden plaats tussen de eerste drop kit en de sluiting van de Gulag en kunnen in elke match gebeuren zonder waarschuwing.

Wanneer Jailbreak gebeurt, zullen alle spelers die uitgeschakeld werden, onmiddellijk terug in de match verschijnen zonder dat ze een 1v1 in de Gulag moeten doen. Spelers in Verdansk krijgen welgeteld 1 minuut om zich voor te bereiden op deze nieuwe spelers door ofwel extra armour voor zichzelf te vinden of wapens te vinden om aan hun teruggekeerde teamleden te geven. Een Jailbreak gebeurt op geheel willekeurige momenten.

Bij een Fire Sale krijgen alle items in de Buy Station een fikse korting tot 80 procent. In sommige gevallen kunnen sommige items zelfs gratis worden. Ook het terugbrengen van uitgeschakelde teamleden wordt gratis tijdens een Fire Sale. Deze Fire Sales duren 60 seconden, dus je kan er op rekenen dat het dan heel druk wordt bij de Buy Stations. Een Loadout Drop blijft wel aan dezelfde prijs.

Als laatste is er de nieuwe Supply Chopper die een zwaar bepantserde helikopter loslaat op de map. Deze helikopter heeft veel health, maar zal niet op spelers schieten. Als de Supply Chopper echter wordt neergehaald en crasht, droppen er verschillende goede items die spelers kunnen oprapen. De minimum drop is drie UAV's, twee armour boxes en munition boxes, een gasmasker, grenade launcher en bergen geld. Supply Choppers vliegen wel weer weg na een tijd.

Er kan maar één van deze events plaatsvinden tijdens een match. Je kan dus geen Jailbreak hebben en vervolgens een Supply Chopper.

Naast de mid-game events voegt Season 4 natuurlijk ook een nieuwe Battle Pass toe maar ook een nieuw Contraband Contract-systeem en een nieuwe game mode genaamd Warzone Rumble, een 50v50 deathmatch.

Om te weten wat er allemaal veranderd is met de Warzone Season 4 update, lees je best eens de Warzone Season 4 patch notes. Als je je speelstijl wil perfectioneren, vind je misschien onze Warzone gids met tips interessant.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread