Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Destiny 2-uitbreidingen voor de komende drie jaar aangekondigd

Het lot is gamers gunstig gezind.

Bungie licht alvast een tipje van de sluier omtrent de toekomst van Destiny 2. Naast de aankondiging van Destiny 2: Beyond Light weten we nu ook dat The Witch Queen DLC in 2021 lanceert en dat we in 2022 de Lightfall-uitbreiding krijgen. Van Destiny 3 is voorlopig geen sprake.

Dat er voorlopig geen derde game in de reeks komt, ligt volgens Bungie aan de grootte van Destiny 2. Daarnaast wil het bedrijf de huidige content niet achterlaten door 'een ander getal op de cover te plaatsen'. In plaats daarvan wil de ontwikkelaar minder gespeelde content uitfaseren via de zogenaamde Destiny Content Vault of DCV.

Bekijk op YouTube

Zo verdwijnen in 2020 de locaties Mars, Io, Titan, Mercury en Leviathan en maken Europa, Cosmodrome, Moon, Tangled Shore, Dreaming City, European Dead Zone en Nessus hun opwachting. Verder krijgt de game ook een next-gen upgrade die ervoor zorgt dat je Destiny 2 in 4K en aan 60 FPS kunt spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Als laatste keert de Destiny 1 raid Vault of Glass volgend jaar terug en spelen PlayStation 4- en Xbox One-spelers weldra samen met die op de PlayStation 5 of Xbox Series X.

Read this next