Destiny 2: Beyond Light release uitgesteld naar november

Uitbreiding ziet later het licht.

Bungie laat weten dat het de Destiny 2: Beyond Light-uitbreiding uitstelt van 22 september naar 10 november.

In het bijbehorend blogbericht laat Bungie weten dat de coronacrisis roet in het eten blijft gooien en dat de kwaliteit van het nieuwe verhaal, de extra gameplay en de spelerservaring daardoor nog niet optimaal genoeg zijn. Omdat de ontwikkelaar veel waarde hecht aan die zaken, verschuift de release naar november.

"Door de aanhoudende coronacrisis blijven we voor uitdagingen staan. We ontdekken wel nieuwe manieren om samen dingen vanop afstand te ontwikkelen. Ondanks alle hindernissen blijven we streven naar hetzelfde niveau van kwaliteit dat fans van ons verwachten." aldus Bungie.

Destiny 2: Beyond Light werd vorige maand aangekondigd. Toen onthulde Bungie ook meer informatie over de Destiny 2-uitbreidingen voor de komende drie jaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread