Destiny 2: Beyond Light aangekondigd

Geheimen van Europa komen aan het licht.

Tijdens een livestream heeft Bungie de Destiny 2-uitbreiding Beyond Light aangekondigd. Die lanceert op 22 september.

In Beyond Light verkennen spelers de maan Europa en het oeroude Pyramid Ship dat erboven zweeft. Onder het oppervlak van de maan bevindt zich bovendien de infiltreerbare Golden Age Braytech-vestiging. De uitbreiding introduceert verder een nieuwe raid die plaatsvindt in de Deep Stone Crypt onder de bevroren toendra van Europa.

Als laatste neem je het op tegen de Fallen die zich hebben aangesloten bij het rijk van Fallen Kell of Darkness, zorgt het het Stasis-element voor extra vaardigheden en keert het personage Exo Stranger terug.

Vandaag start ook het Season of Arrivals. Dat staat helemaal in het teken van de aankomst van het eerste Pyramid-ruimteschip op de maan van de planeet Io. Dat is een voorbode voor de gebeurtenissen in Destiny 2: Beyond Light.

Naast de aankondiging van Beyond Light heeft Bungie ook meer informatie over de Destiny 2-uitbreidingen voor de komende drie jaar onthuld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread