PS5 games livestream vindt nu donderdag plaats

Na weekje uitstel.

Het lijkt erop dat de PlayStation 5 livestream een nieuwe datum heeft. Volgens een te vroeg online verschenen Twitch-stream van Sony vindt het event nu donderdag 11 juni om 22:00 uur plaats.

Tijdens de livestream zal Sony de eerste PlayStation 5 games onthullen. Oorspronkelijk was het event gepland voor 4 juni, maar Sony besloot de livestream uit te stellen uit respect voor de protestacties in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

Sony heeft de nieuwe datum voor de PS5 games livestream nog niet officieel bevestigd. De advertentie voor de livestream werd echter al gespot op Twitch. Het is dus een kwestie van tijd voordat Sony het nieuws naar buiten brengt.

Voor meer informatie kan je voorlopig terecht in ons artikel over de PS5 release.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread