Gerucht: Bloodborne krijgt remastered versie voor pc en PlayStation 5

Wedergeboorte.

Volgens Twitch-streamer CaseyExplosion is er een remastered versie van Bloodborne in de maak. CaseyExplosion zou de bevestiging van dat berucht hebben gekregen van een bron binnen Sony nadat ze had beloofd om 100 dollar te doneren aan een goed doel.

De streamer kondigde het nieuws vorige week donderdag aan, en was bereid om geld te doneren aan een anctiracisme-organisatie indien iemand binnen Sony het gerucht bevestigde. Amper twintig minuten later was dat volgens haar het geval.

Hoewel het gerucht nog niet bevestigd is door Sony, beweert ook YouTuber PC Gaming Inquisition dat de port eraan komt. Volgens die YouTuber is de ontwikkeling in handen van Bluepoint Games en QLOC, de studio's die eerder aan respectievelijk de Shadow of the Colossus remake en Dark Souls Remastered werkten.

Als het gerucht klopt, moeten we vermoedelijk niet lang meer wachten op een officiële aankondiging. De PS5 games livestream vindt immers nu donderdag plaats. De port van Bloodborne naar de pc zou alvast geen verrassing zijn. Sony brengt immers ook al Horizon Zero Dawn naar de pc.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread