Cyberpunk 2077 Xbox One X bevat geheime boodschap

Fluistert je wel geen lieve woordjes in 's nachts.

Er staat een geheime boodschap geschreven op de Cyberpunk 2077 Xbox One X Edition.

Wie goed kijkt naar de achterkant van de speciale editie van de Xbox One X ziet "Uniform Victor Mike Echo" geschreven in zwarte letters. De eerste letters spellen 'UV ME', ofwel 'bestraal me met ultra-violet licht'.

1

Geen boodschap helaas die leidt naar meer easter eggs over Cyberpunk 2077, wel een bedankje van CD Project. De boodschap die leesbaar wordt zegt "veel talen, één boodschap" en dan 'bedankt' in vijftien verschillende talen.

Normaal zou CD Project Red deze week een infomoment houden over Cyberpunk 2077 ter vervanging van E3. Dat Night City Wire-event werd echter uitgesteld naar 25 juni uit respect voor de protestacties die in de Verenigde Staten en de rest van de wereld bezig zijn.

De speciale Cyberpunk 2077 Xbox One X is op veel plekken reeds uitverkocht. Tweedehands worden er al stevige prijzen voor gevraagd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread