Nieuw Pokémon-animatiefilmpje haalt inspiratie bij The Looney Tunes

That's All Folks!

Aangezien de ontwikkeling van nieuwe episodes voor de Pokémon anime tv-serie al anderhalve maand stilligt door de coronacrisis, probeert The Pokémon Company de fans op andere manieren te paaien. Op het YouTube-kanaal van het bedrijf is nu een kort animatiefilmpje gereleaset in de stijl van The Looney Tunes.

Het filmpje heet Poketoon Episode 1: Chase the Beans en heeft Scraggy en Mimikyu in de hoofdrol. Wij zijn alvast fan en vinden dit een aangename afwisseling na meer dan 1100 aflevering van de klassieke Pokémon-anime.

Er is meer Pokémon-gerelateerd nieuws. Zo is de Pokémon Sword en Shield Isle of Armor DLC releasedatum bekend en gaat Pokémon GO Fest dit jaar enkel digitaal door.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread