Dit zijn de PlayStation Now-titels voor juni

Sequels maken hun opwachting.

Sony laat weten dat Metro Exodus, Dishonored 2 en Nascar Heat 4 in juni aan de PlayStation Now-bibliotheek worden toegevoegd.

Metro Exodus speelt zich af na een kernoorlog die Rusland tot een nucleaire woestijn omtoverde. Om te kunnen overleven, vluchten duizenden overlevenden in de ondergrondse metrotunnels. De omstandigheden zijn daar echter niet optimaal en om die reden besluiten hoofdpersonage Artymos en zijn team van Spartan Rangers te vluchten naar het Oosten. Die reis loopt niet altijd van een leien dakje, want het gevaar schuilt achter elke hoek.

In Dishonored 2 daarentegen proberen Emily en Corvo de troon in Dunwall terug te claimen door verschillende doelwitten uit te schakelen. Om in die taak te slagen, maak je gebruik van bovenmenselijke vaardigheden, verscheidene wapens en gadgets.

1

In Nascar Heat 4 trachten spelers de top van de Nascar-rangschikking te bereiken. Dat doe je in de Career-mode, de verschillende Challenges en de intense Multiplayer. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen team samen te stellen en met hen een weg naar de top uit te stippelen.

Naast nieuwe PlayStation Now-titels onthulde Sony eerder de gratis PlayStation Plus games van juni. Ben je eerder op zoek naar meer informatie over bovenstaande games, dan lees je die in onze Metro Exodus review en onze Dishonored 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Video | Trailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

De terugkeer van Baldur's Gate?

BioWare veteraan is betrokkken.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread