Pokémon Go krijgt vandaag eerste Sword en Shield Pokémon

Een nieuwe generatie op komst.

Vanaf vandaag zijn er Pokémon uit Pokémon Sword en Shield in Pokémon Go te vinden.

Traditioneel komen Pokémon van een nieuwe generatie pas in september, maar ontwikkelaar Niantic breekt dat patroon van de voorbije jaren nu. Vanaf vandaag zijn er in Pokémon verschillende Pokémon te vinden uit de Galar-regio van Pokémon Sword en Shield op de Nintendo Switch.

Je kunt nu Galarian Meowth vangen, die op zijn beurt evolueert in de nieuwe Pokémon Perrserker. Galarian Linoon evolueert dan weer in een Galarian Zigzagoon, die op zijn beurt in de nieuwe Pokémon Obstagoon kan evolueren.

Het is een aparte zet van Niantic, want nu wordt de Galar Pokédex geïntroduceerd terwijl veel Pokémon uit de Kalos en Alola Pokédex van Pokémon X en Y en Pokémon Sun en Moon nog niet te vinden zijn.

1
2
3

Dataminers hebben nochtans ontdekt dat de rest van de Pokémon uit Kalos en Alola in principe ook beschikbaar gesteld kan worden. Het is niet duidelijk of Niantic hiermee zijn gebruikelijke werkwijze omgooit.

Galarian Meowth, Zigzagoon, Stunfisk en Damaritan kun je vanaf vandaag in Pokémon eieren vinden. Galarian Meowth en Galarian Stunfisk krijg je ook als beloning voor het uitvoeren van een opdracht in de nieuwe Throwback Challenge Champion Special Research quest.

Verder heb je nog Galarian Weezing die sinds vorig jaar in Pokémon Go zit. Die was een tijdje een raid boss om de release van Pokémon Sword en Shield te vieren.

De data voor Galarian Ponyta en Galarian Rapidash zijn ook al door dataminers ontdekt in Pokémon Go, maar zijn vooralsnog niet te vinden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread