Total War Saga: Troy gratis op dag van release in Epic Store

En je mag hem voor altijd houden.

A Total War Saga: Troy zal op de dag van de release gratis te downloaden zijn via de Epic Game Store. Dat maakt ontwikkelaar Creative Assembly vandaag bekend.

De game lanceert op 13 augustus exclusief via de Epic Game Store. Wie de game downloadt tijdens de eerste 24 uur na de release, mag hem nadien voor altijd gratis houden. Pas 24 uur na de release wordt de game betalend.

"Dankzij Epic kunnen we een Total War-game volledig gratis aanbieden op de launchdag. Het is ontzettend spannend voor ons om dit te doen voor onze spelers," aldus Tim Heaton, Chief Studios Officer bij uitgever SEGA. "Niet alleen betekent dit dat we de verhalen en legendes rond Troy aan een breed publiek kunnen voorstellen via Epic's platform, maar het betekent ook dat veel nieuwe spelers voor het eerst kennis kunnen maken met Total War en de unieke gameplay waar de reeks bekend voor is, kunnen ervaren."

A Total War Saga: Troy blijft een jaar lang exclusief op de Epic Game Store. Pas vanaf augustus 2021 is de game ook op Steam te koop.

In A Total War Saga: Troy volgen spelers de Trojaanse Oorlog en kunnen ze legendarische figuren als Achilles en Hector inzetten om Troy te veroveren of te verdedigen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Deze games komen binnenkort naar Xbox Game Pass

Met onder andere Aragami 2 en Subnautica: Below Zero.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread