Eerste nieuwe wapens Warzone Season 4 bekend

Wat je al niet leert uit een trailer.

De laatste trailer voor Modern Warfare en Warzone Season 4 toont twee wapens die naar de game komen. Het gaat om de Galil Ace en de Fennec.

De Galil Ace gebruikt dezelfde munitie als de AK-47, namelijk 7.62x39mm. Het wapen heeft de gebruikelijke attachments, van extended magazines tot andere stocks. Het wapen heeft echter ook een speciaal magazine als attachment waarmee het andere munitie kan gebruiken.

Het speciaal magazine houdt 10 kogels van het 7.62 M67-type. Die kogels vliegen sneller door de lucht, zijn accurater, en doen meer schade. Ze zijn vergelijkbaar met de SOCOM kogels voor de M4.

Het andere wapen is de Fennec. Die heeft verschillende attachments om hem beter te maken op long range of short range, en er is zelfs een attachment met een geïntegreerde suppressor. Ook is er een Huge Suppressor, een speciale attachment dat zich gelijkaardig gedraagt als de Oden Colossus Suppressor.

De Fennec vuurt .45 ACP ammo af, met de optie om een magazine te gebruiken dat 45 kogels bevat. Net zoals de Strike 45 kan je op de Fennec ook .45 Hollow Point kogels gebruiken met een magazine van 12 rounds. Daarmee gedraagt de Fennec zich als een burst SMG die twee kogels na elkaar afvuurt.

De Fennec en de Galil Ace waren te zien in de trailer van Modern Warfare en Warzone Season 4 en dataminers hadden de info over deze wapens al teruggevonden in de code van de game.

Naast de info over bovenstaande wapens konden ze ook een sniper rifle genaamd de Rytec AMR terugvinden. Die zou pas in het midden van Season 4 arriveren in de game.

Er staat veel te gebeuren in Warzone Season 4. Activision maakt zich klaar voor de officiële aankondiging van Call of Duty: Black Ops Cold War en vermoedelijk zullen we ook steeds meer elementen van Black Ops in Warzone terugzien.

Ook maakt Captain Price zijn opwachting als operator. En wat kunnen we in Season 4 verwachten van de Warzone bunkers?

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread