Cate Blanchett krijgt hoofdrol in Borderlands film

Actrice krijgt krachtige rol.

Een tweet van Gearbox Software-topman Randy Pitchford en een bericht van The Hollywood Reporter bevestigen dat Cate Blanchett de hoofdrol krijgt in de nieuwe Borderlands-film.

Zoals eerdere geruchten al deden vermoeden, kruipt Blanchett in de huid van Lilith. Die laatste kennen we als een van de vier speelbare personages in de eerste Borderlands-titel. Voor de film zal Blanchett opnieuw samenwerken met regisseur Eli Roth.

3

Roth was in 2018 al de regisseur van The House With a Clock in Its Walls. In die film vertolken Cate Blanchett en Jack Black de hoofdrollen. De regisseur werkte eerder ook samen met filmstudio Lionsgate door Cabin Fever en Knock Knock te regisseren.

Ken je de Borderlands-serie nog niet zo goed? Dan kun je alvast eens de sfeer opsnuiven, want de Borderlands: The Handsome Collection is momenteel gratis in de Epic Game Store.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread