Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chapter 2 Season 3 release uitgesteld

Oorspronkelijke datum valt in het water.

Epic Games laat weten dat de release van Fortnite Chapter 2 Season 3 met een week wordt uitgesteld. Normaal gezien zou het nieuwe seizoen op 4 juni van start gaan, maar dat wordt nu uitgesteld naar donderdag 11 juni.

Het is niet de eerste vertraging voor Season 3. Oorspronkelijk stond de release immers gepland voor eind april. De coronacrisis en het verplichte thuiswerk bij Epic Games gooiden echter roet in het eten. Vermoedelijk is ook de nieuwe vertraging daaraan te wijten.

Cover image for YouTube videoFORTNITE CHAPTER 2 SEASON 3 LEAKS

Daarnaast licht Epic Games een tipje van de sluier over het story event dat plaatsvindt om het nieuwe seizoen te starten. Dat event heet The Device, en is gelinkt aan de de countdown klok die momenteel te zien is in Fortnite. Ook dat evenement is uitgesteld, en zal plaatsvinden op zaterdag 6 juni om 20:00 uur.

Volgens verschillende geruchten zal dan de kaart van Fortnite grotendeels met water bedekt worden. Mogelijk krijg je in het nieuwe seizoen onder andere de mogelijkheid om een berijdbare haai te gebruiken. Op de site lees je alles over de gekende Fortnite Chapter 2 Season 3 geruchten.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties