Blizzcon 2020 gaat dit jaar enkel online door

Volledig vastgevroren.

Door de coronacrisis gaat Blizzcon 2020 dit jaar enkel online door. Dat laat de organisatie achter het evenement weten in een persbericht.

In het persbericht lezen we dat de organisatie na lang nadenken het evenement afgelast. De huidige coronamaatregelen zorgen er namelijk voor dat het evenement niet in traditionele vorm kan doorgaan.

12

Om fans toch niet helemaal teleur te stellen, gaat Blizzcon 2020 dit jaar wel online door. Hoe dat er precies gaat uitzien, weet de organisatie nog niet. Daarnaast zoekt het bedrijf ook een alternatief voor het grote Esports-toernooi dat elk jaar tijdens het evenement doorgaat.

Blizzcon 2019 staat ongetwijfeld nog in het geheugen van veel fans gegrift. Tijdens dat evenement verblijdde Blizzard ons met de Diablo 4 aankondiging en de Overwatch 2 aankondiging.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread