Gerucht: Spider-Man volgende gratis game op PS Plus

Peter Parker slingert naar je toe.

Spider-Manis mogelijk de volgende gratis game op PlayStation Plus. Dat impliceert een glitch op de PSN Store.

Wanneer je de PlayStation Store gaat en Spider-Man in je winkelmandje zet, krijg je de keuze tussen twee versies van de game: de Digital Deluxe Edition, en de Standard Edition. Die laatste wordt vervolgens aangeduid als gratis voor PS Plus-abonnees.

1

Of het gaat om een onfortuinlijke glitch of een voorbereiding voor de PlayStation Plus-games van juni gaat, is niet duidelijk. Sony is momenteel in elk geval gretig met gratis games want Call of Duty: WW2 is al gratis te downloaden momenteel. Ook die game is een gratis game voor juni, maar is desondanks al vanaf 26 mei gratis te downloaden.

Sony heeft nog geen reactie gegeven. We zijn benieuwd, want zoals je in Carls review van Spider-Man kon lezen, zijn we fan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread