Call of Duty: Black Ops 4-beelden tonen geschrapte verhaalmissie

Zwart voor de ogen.

Er zijn beelden gelekt van een geschrapte verhaalmissie in Call of Duty: Black Ops 4, waardoor we nu zeker weten dat die game oorspronkelijk wel een verhaalmodus bevatte. Om onbekende redenen werd die echter nooit afgewerkt.

Tijdens de eerste seconden van de beelden zien we dat de speler de opdracht krijgt om de CEO van Aquilus te vinden en dat die over vijf levens beschikt. Naast dat hoofddoel tonen de beelden ook enkele tussentijdse objectives die je doorheen de gehele missie loodsen.

Het lijkt er op dat de missie nooit is afgewerkt. Zo worden bepaalde stukken meerdere keren getoond en hebben sommige tegenstanders witte hoofden. Hoewel het geheel nog niet af is, zijn we toch nieuwsgierig naar de verdere verloop van de mogelijke campaign van Call of Duty: Black Ops 4.

Meer informatie over de game vind je in onze Call of Duty: Black Ops 4 review. Daarnaast is Call of Duty: WW2 vanaf vandaag gratis te spelen via PS Plus en worden Warzone-spelers nog steeds kwaad van bunker campers.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread